Sådan foregår det

Danmarks sødeste kæledyr 2014 skal kåres. Derfor turnerer Petworld’s professionelle kæledyrsfotograf rundt i alle Petworld’s butikker for at tage billeder til fotokonkurrencen ’Danmarks sødeste kæledyr” fra den 25. februar til 6. juni. Den store finale løber af stablen i juli.

Det foregår således, at man gratis møder op til fotografering i sin lokale Petworld. Se her, hvornår fotografen er tættest på dig*. Alle kæledyr kan deltage i konkurrencen, og det kræver ingen særlige forudsætninger for hverken dyr eller ejer.

Afstemning afgør vinder

Vinderen bliver fundet via en afstemning på Petworld’s Facebook-side.

Når afstemningen slutter videregives de 10 billeder, der har opnået flest stemmer på Facebook, til en uafhængig jury, der bl.a. består af vores faste dyrlæge, samt indehaveren af Petworld, Jan Sørensen. Juryen beslutter i sidste ende, hvilke billeder der præmieres med hhv. 1., 2., 3. pladsen – og dertilhørende præmier.

10-15 dage efter dit kæledyr er blevet foreviget af vores fotograf bliver billedet lagt op på sitet. Vi har tilrettelagt konkurrencen så der er ens vilkår for alle. Man har knap 18 dage (fra tirsdag til fredag) i samtlige byer til at stemme på sit favorit kæledyr, hvorefter de to butiksvindere kåres.

Billederne bliver sorteret efter hvilken butik, kæledyret er fotograferet i*. Alle billeder vil være påført dyrets navn + et nummer. Nummeret skal man bruge i afstemningen.

Sådan afgiver du din stemme
1. Find dit favorit billede i din Petworld Butik Afgiv din stemme nu
2. Kopier billedets nummer (f.eks. ”Risskov_61”)
3. Tryk på Facebook knappe
4. ”Synes godt om” på Facebook siden
5. Afgiv din stemme i boksen ved at indsætte billedets nummer

Vi gør opmærksom på man kan kun stemme én gang i løbet af konkurrencens indledende runde og én gang i løbet af finalerunden. Yderligere stemmer er ikke gyldige i forhold til konkurrencereglerne.

Sådan foregår finalen

Har du set alle de dejlige finalister, der er gået videre fra den store, landsdækkende konkurrence om at få lov til at smykke sig med titlen som Danmarks sødeste kæledyr 2014?

Du kan også få indflydelse på afgørelsen. Vi åbner for finale-afstemningen d. 30. juni på Facebook. Her kan du se og stemme på din favorit blandt de 40 finalister.

Resultatet af afstemningen afslører vi i augustudgaven af Petworldavisen.

*Selvom Petworld endnu ikke har en butik nær dig, har vi besluttet at alle kæledyrsejere i landet kan deltage i konkurrencen. Det indebærer dog, at man selv påtager sig erhvervet som fotograf og sender sit billede til adressen: foto@petworldkonkurrence.dk.

Alle mails med indsendte fotos skal påføres kæledyrets navn, samt oplysninger på ejeren.

Indsendte fotos findes under kategorien “Indsendte Fotos” i menuen.

For at deltage i konkurrencen skal du have en Facebook profil – ligesom du skal ”synes godt om” Petworld.
Derudover skal du acceptere konkurrencebetingelserne* for Facebook, der som lovgivningen kræver, vises, når man besøger siden som “ikke fan” og forsøger at afgive en stemme i konkurrencen.

Vinderne i de enkelte byer afgøres via afstemning. 1. + 2. pladsen præmieres med gavekort på hhv. 500 kr. og 250 kr. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Byvinderne går desuden videre til den store landssækkende konkurrence om at blive Danmarks sødeste kæledyr, 2014. Vinderne findes d. 18. juli 2014 – hvorefter de kontaktes direkteDenne konkurrence er på ingen måde associeret til eller sponsoreret, støttet eller administreret af Facebook. Når du stemmer I denne konkurrence giver du dine informationer til Petworld og ikke Facebook. Petworld behandler alle data fortroligt, men forbeholder sig retten til efterfølgende at sende opdateringer til alle, der har stemt i konkurrencen. Ansatte i Petworld og medlemmer af deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen. Petworld forbeholder sig retten til at diskvalificere deltagere ved eksempelvis mistanke om snyd. Petworld forpligter sig til at overholde den lovmæssige databeskyttelse.

Data vil ikke blive videregivet til tredjemand til andre formål.